Obecny czas: 09-09-2010 18:23

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2 godziny

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: NIE ZA PÓŹNO???
PostWysłany: 30-11-2009 21:00 

Dołączenie: 30-11-2009 20:41
MAM PYTANIE CZY NIE ZAPÓŹNO JEST DLA MNIE ZACZĄĆ ĆWICZYĆ,MAM 28 LAT ALE JESTEM ZAWZIETA I JESTEM SILNA OSOBA, 174 WZROSTU ,70 KILO, ŻAŁUJĘ STRASZNIE ŻE NIE ZACZĘŁAM WCZEŚNIE A TAK BARDZO BYM CHCIAŁA :cry: TERAZ SAMA NIE WIEM CZY SIĘ ANGAŻOWAĆ

Temat postu: Re: NIE ZA PÓŹNO???
PostWysłany: 06-12-2009 2:07 

Dołączenie: 06-12-2009 1:56
Witaj, widzę ze nie tylko ja mam taki problem :(. Od zawsze kręciły mnie sporty walki jednak będąc dzieciakiem niewiele miałam do powiedzenia a rodzice twierdzili ze to nie jest sport dla dziewczynek. Dopiero na studiach udało mi się zapisać do sekcji judo gdzie trenowałam przez 3 lata . Pozniej była długa przerwa w tej przygodzie no i teraz mam problem bo w tej chwili nie wiem czy sie jeszcze nadaje do tego sportu czy juz nie. Za kilka miesięcy bede miała 29 lat, waze 52kg przy wzroście 177 cm i własnie czy aby nie jest zbyt pozno???
Nie wiem takze jesli sie zdecyduje to jaka odmianę kb wybrac tak aby zmniejszyc ryzyko urazów...
Pomozcie

Temat postu: Re: NIE ZA PÓŹNO???
PostWysłany: 06-01-2010 13:42 

Dołączenie: 06-01-2010 12:54
na sport nigdy nie jest za pozno ;) u mnie w sekcji jest Pan, który ma ok 50 i bardzo dobrze sobie radzi, napewno juz taki czlowiek nie pojedzie na zawody, ale jego kondycja i sprawnosc ruchowa jest napewno o wiele wieksza niz innych ludzi/ mezczyzn w jego a nawert mlodszym wieku :D
www.error-extreme.pl Kickboxing lodz !

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2 godziny

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość